- nuså

Nuså tar ja mig tid att uppdatera lite .. det var ju ett tag sen man skrev här, men som ni kanske förstår och som många andra vet så har ÄNTLIGEN min lilla ängel kommit till världen. guud, det är verkligen super kul och heeelt underbart! finns inget bättre just nu än att vara MAMMA =D

Förlossningen gick braa, men fyfan så jobbigt! Själva förlossningen tog 14timmar, räknar från och med att de tog hål på fosterhinnan så vattnet gick. Men om ja ska räkna från och med att värkarna satte igång så var det 27timmar. VÄRLDENS jobbigaste tid, men fyyyyfan så värt de! varenda hundradelssekund! verkligen helhäftigt med förlossningen oavsett hur mycket smärta man har, det är verkligen en upplevelse man ALDRIG glömmer!

Så för er som inte vet så kom lilla Cassandra Rebecca Sundström Hobring den 13januari kl 00:01 vägde 4345g o mätte hela 51cm.

idag väger prinsessan 5490g och är 58,9cm lång. Så börjar verkligen bli en stooor tjej för att vara 5v och 3dagar gammal =)
Cassandra

Jaa, vad mer ? det har inte hänt så mkt mer faktiskt .. flyttat till bromma för 2v sen. skönt att flytta till sitt eget egen, spec nu när man bildad familj å så .. har ju inte bott hemma sen jag var 17år, så de va lite sååådääär när man bodde med mamma .. visst är de mysigt att bo hemma, men inte på 39kvm och vara 3vuxna, 1spädbarn och 3 hundar, lite FÖÖÖÖR MKT !! okey om de hade varit ett rum till så man kunde stänga dörren om sig, men nu var det bara en liten etta .. yeye, den tiden är nu förbi, nu har vi våran URFINA 2a i bromma å de är sååå skönt! ska landa lite nu, så ska man väl försöka köpa sig något så småningom .. de är en senare fråga!

Har idag inte gjort så mkt, varit på långpromenad med hunden och Cassie . så skönt när solen skiner å att de är lite kyligt. blir så mysigt =) ikväll har ja ingen aning om vad som händer.. VILL PÅ FEST, men de får fan vänta ett tag till även fast de är lite lockande .. men har sagt att när ja slutat amma, då jävlar blire feeeeeest ;) innan dess så blire sköna hemmasittar kvällar me en påse ostbågar å mineralvatten HAHA !

ne, nu ska ja mysa med älsklingen som precis har vaknat efter långpromenaden .. kan tänka mig att hon kanske är hungrig =P

men ha de bra gott folk, å tat lugnt ikväll ;)

Over and out, peace <33

du vet vem du är; du FÅR vara ledsen som jag sa till dig! det är skitviktigt att släppa ut känslorna, för dom kommer komma ifatt dig och sårar ännu mera om du stänger allt ute! kärlek är aldrig lätt, och tyvärr så är de det som sårar och sabbar mest för en. krossade hjärtan och tomma rum, jag vet hur det känns! men VA LEDSEN! få ut allt, spy på bara för lovar dig att de känns sååå mkt bättre än att hålla allt innombords! jag finns här, det vet du! och dörren är alltid öppen.
Jag älskar dig gumman, vått å tort !! 24/7, 365dagar om året !! <33

RSS 2.0