-

I've got all the symptoms, of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry ..

- skumt ..

Asso, dehär me å sitta hemma hela dagarna, de må ja säga att de inte riktigt är min grejj! Känns skitskumt att va ledig, LEEEDIIG !! Har en hel fucking dag att spendera, hur fan ska de gå till? =P
Har fan jobbat KONSTANT sen den 26e februari, har haft 2dar ledigt på heeela den tiden. Det är fan S J U K T !
Va ledig igår med, men då hade jag andra saker för mig från halv 8 på morron, och att gå upp sååå tiiidigt, OH MY GOOOD va hemskt! de e fan mitt i natten för mig, går fan ALDRIG,  och då  menar jag verkligen ALDRIG upp före klockan 12:00 på dan! Och de e ingen jävel som vågar väcka mig heller för jag har sånt jävla morgonhumör. Det är fan KRIG när någon väcker mig. (undantag från 1 och det är Sandra, hon skiter i vilket å kör ba tills jag är uppe) annars så vågar ingen =P men skit i de nu, BTW !!

igår var jag på rättegång med Sandra. JAG VAR INTE INBLANDAD !! Följde bara med som stöd, såklart!
Aug 2006, när jag va upp i sundsvall hos en polare så får jag ett samtal från sandra(som är i sthlm)helt hysterisk och grinar som FAN! Hörde knappt vad hon sa .. För att göra hela historien väldigt kort, så vart dom misshandlade av ett gäng hammarby huliganer .. Hennes dåvarande kille och hans ena polare va tvugna att åka ambulans in till sjukan .. dock lindriga skador som tuuur är !! Sandra fick ett ett antal slag i bakhuvet och i ansiktet, vart t.o.m spottad i ansiktet. HUR KRÄNKANDE ÄR INTE DET !? Shiiiet !!
Varjefall, rättegång igår om det .. Ena killen såg fan skitläskig ut, men vilken tönt igentligen!!
Den andra snubben, såg och lät som mammas lilla pojke. Tror jag aldrig hört en iranie snacka som en svensson HAHA !!
Men men, får vi se vare blir för dom! ni ska fan inte komma undan!!

Happ, så äre typ 3 veckor kvar till man flyttar .. Har inte ens börjat packa ,SHIT! å det är ju huur mkt som helst, usch! hatar å flytta när man ska behöva packa skiten!! men de e ba å gööört, kmr bli bra i slutändan iaf =)

yäyä, nu har ja inte tid längre .. tänkte faktiskt fördriva min dag med att börja packa nu när ja pratade om det. kan ju inte dra ut påre å ta allt i sista sekund. blir ba jobbigt då ..

Ha d bra gott folk!!

pusspuss


- wtf !!

ååååh jag är sååå trött !!! har fan jobbat 3 veckor i sträck nu utan ledighet, känns verkligen i kroppen ..
ont överallt och är allmänt seeeg . skulle lätt utan problem sova i flera dygn! men får vänta tills typ freda nästa vecka innan jag får sova ut och vara människa igen .. VILKEN FEST DET SKA BLI DÅ !
så Sandra, nu fåru fan ta å stila dig lite så vi kan köra SÖNDER singstar å dra HINKVIS med bärs ;D

-------------------------------------------------------------------------------------


happ, ännu en dag skare bli på jobbet .. börjar 16 o slutar 22:30 .. fett soft jobb asso, kvällen går skiiiitfort!
man kommer dit, sen äre nästan å gå hem lika fort igen, så fort går kvällen och hur najjs är inte det ?
nu har man dragit med sig Sandra dit oxå, inte fan ska jag jobba där utan henne HAHA !! och varför ska hon av alla människor som bor längst bort typ sitta å trycka ända dit ut när de finns MYYCKET bättre jobb i närheten ?! sånt hajjar inte hon, så får sköta de åt henne, precis som allt annat ;D
den människan har verkligen NOLL koll på sitt liv, HAHA !!

yäyä, en dusch daah så man vaknar till liv =)  å en liten bowling å boxning runda på wii så är hela dan räddad HAHA *not* men en bra start kanske =P


Å DU DIN MUPP SOM INTE HAR NÅGOT LIV !! LÄGG NER DET DU HÅLLER PÅ MED ! SÅ JÄVLA OMOGET SÅ DET ÄR SJUUUUUUUUUUUUUUUKT ! STÅ UPP FÖR VAD DU TYCKER DIN IDIOT, ANNARS SÅ KAN DU LIKA GÄRNA HÅLLA KÄÄÄFTEN !!!

                                                                                                                  Andreas, jag älskar dig <33


- människa

Ursäkta, MEN VEM FAN ÄR DU !?

Vem är du från igenstans !? Shiet människa haru inge liv !? Vem fan troru att du är igentligen ?!  Ett stort jävla pucko är va du är ! Våga stå för vad du säger, våga stå öga mot öga innan du öppnar käften idiot!

Va äre med dig ? Är du så svartsjuk på Linda ? "ful,äcklig, ute yadiyadiyadi ..." asso vah ? va gööööru !?
Linda is F-A-B-U-L-O-U-S hajjaru ? Stick din f*tta !! du har ingenting här å göra!! inte ens helvetet tar emot sånna dom DIG!

och varför lägga sig i mitt å andreas förhållande !? försöker du sabba elr va äre frågan om !?
Lycka till isf! du kan ju försöka! jag vet inte allt, men jag vet väldigt mycket! och jag nöjer mig med det. jag behöver inte veta allt! alla har vi ett förflutet, men det är NUTET vi lever i!
å vetu, jag skiter FULLSTÄNDIGT i vem andreas träffar, han har väl ett privatliv han oxå. jag hindrar inte honom från att träffa nån, å det kmr jag aldrig att göra heller, VAFAN skulle ja göra det för !? så jag bryr mig inte om dom träffas(vilket dom inte gjort som du sagt, för det är heeelt omöjligt sen typ några mån tillbaka) vill dom ses, men varsågod! så vart äre du vill komma? Du tror att bara för att dom va tillsammans sjukt läänge å sådär så ska du använda saker från deras för att försöka sabba mellan oss ? JAG TROR INTE DET ! ge upp, på engång .. du kommer aldrig att lyckas, för jag SKITER IT !!!

det är ju så jävla omoget de du har gjort! du talar inte ens om ifall du är en brud elr en snubbe, VAD GÖR DU !?
blir helt ställd asso, vad är du för människa? vad rör sig i hjärnkontoret på dig? de måste ju vara totalkatastrof där uppe!

att det finns människor som du! det är fan helt otroligt va förbannad man blir! skitsnack, VÄRSTA JAG VET! det blir bara pannkaka av allt! det kommer alltid fram! så varför inte bara ta steget å säga vad man tycker och stå för det!? man kommer mycket längre på det, annars blire precis, EXAKT såhär. Orka de !? O R K A ?? NEEJ, det är ju deeee !

"du tycker vissa är en påse bajs i dina ögon, smuts å vette fan allt ... men du är INGENTING i andras ögon! inte ens en påse skit å då äre fan illa!"

Men okey, HUR MYCKET ÄR DU VÄRD DÅ ? du är inte ens värd att stå med dina fötter på jorden! OCH DÅ ÄR DET RIKTIGT ILLA !! spottar på sånna som dig !

PISS FUCKING OFF!!

--------------------------------------------------------------------------------------

nog om det nu, vill bara få ut allt .. men måste tänka på vad ja skriiiiiver ... annars hade de blivit lååååångt å roligt ;)

happ, sista natten på jobbet nu .. sen äre SKÖNDAL som gäller, HERE I COME !!!
känns ändå lite tråkigt hur mkt jag än hatar dehär jobbet .. har ändå varit här i 2års tid, man känner ändå alla här riktigt bra .. alla är ju som en liten familj på nå sett, för man ses ju ändå ganska ofta ..
men men, ser verkligen fram emot det nya jobbet, trivs som sagt SOM FAAN! =D inte ofta jag känt att de ska bli kul att gå å jobba, men det gör jag verkligen på de nya och det är ju toppen!!

och jag är så KÄÄÄR! helt sjukt ! bara växer och blir större! denna människan SKA jag leva med resten av mitt liv, vilket jag kommer att göra eftersom han oxå vill de XD  jag skulle inte va nånting om du inte fanns älskling <3
evig kärlek, jag älskar dig obeskrivligt <33

" Rebecca. Pengar måste man tyvär tjäna ihop. det finns inga snabba vägar att ta.
Det första du ska göra är attförsöka att byta arbetsplats.
Kärlek, satsa på sunken. Han är kanske bra för dig.
Och sen, ta det lugnt, du stressar aldeles för mycke. Lugna ner dig. Organisera dig.
Sedan kan man bara göra sitt bästa, och lyssna på eran magkännsla. Det är viktigt."
En liten del i pappas brev .. de sista orden spec. till mig ..

allt har jag gjort nu pappa !!! ser du ! det går bra nu !!
arbetsplats har jag bytt, och som sagt haha så trivs jag skiiiiiiiiiiiiiiitbra !!! =D
Kärleken, jag satstar på Sunken, jag vet att du älskade honom .. du sa till mig flera gånger att han va en bra grabb för mig! perfekt för mig lugn och harmonisk. vi är ju förlovade med det visste du långt innan att vi skulle göra, vi skulle ju ses å käka midda på nyårsdagen för du ville se ringarna och fira oss. DU VA SÅ GLAD FÖR VÅRAN SKULL PAPPA !! och det glädjer mig än idag! jag hoppas att du ser oss, att du sitter och ler åt oss !
det är så mycket mer jag vill säga till dig pappa, saknar våra pratstunder. behöver tömma på skit som jag går omkring och bär på, du fattade och kunde verkligen besvara mig på mina problem. saknar dig pappa, så så så så så såååå  obeskrivligt mycket !! önskar verkligen verkligen VERKLIGEN att du ska komma tillbaka!!
jag älskar dig, runt runt tar aldrig slut! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
















RSS 2.0