- tisdag

God förmiddag!

usch, va så fruktansvärt trött imorse när Cassandra vakna, hade så svårt att sova igår =/ tänk om man kunde vara så morgonpigg som hon är va lätt det skulle va då .. fast när jag väl kommit upp och fått på mig kläder är det ingen fara, de är just dehär att man ligger så skönt å de är varmt å gott under täcket ..

Har för en stund sen varit på promenad me Bonzo, Cassie följde ju med såklart =)
asso, vart tog det fina vädret vägen? nu är de verkligen grått och tråkigt ute, kallt oxå =/ SOLEN KOM FRAAAM!!
Har nu precis druckit mitt morgonkaffe och ätit lite frukost, vart så fruktansvärt hungrig efter vi varit ute kände mig svimmfärdig =/ aldrig hänt förut!! Sitter nu och kollar på våra bästa år, Cassandra ligger inne i sängen och sover.

Mamma är påväg upp oxå, hennes kompis vart misshandlad av sin kille häromkvällen så bilder har skickats till min mobil för mamma kan inte ta emot mms, stenålderstelefon =P snacka lite skit och ta en cigg tesammans.
Kl 13 blire mammagrupp för våran del, mig å Cassie, till kl 14 ..

ne, nu ska ja kolla klart på våra bästa år, så sjukt spännande!!!
skriver nåra rader senare =)

allt för mig sålänge, over and out <3 <3


- ny vecka

Jaha, då vare en ny vecka och med nya möjligheter!

Vaknade 9:03 av cassie drog tag i min näsa, de första man ser när man vaknar är att hon ligger med ÅRETS smajl, roligt att dra i mammas näsa såklart när hon ligger och sover =P
Låg och myste en stund, Bonzo(hunden) kom upp och gjorde oss sällskap oxå =) Andreas saknades men han hade redan gått till jobbet, eller redan å redan han sticker kl 6 han ..
Drog oss till 9:30, sen vare på med kläder, sätta Cassie i bärselen och ut på promenad med Bonzo.
Skit tråkigt väder vare ute, regnade å blåste lite så de vart bara den lilla rundan.

Sandra skickar sms 10:24 "shuu, full rulle elr?"
Jag: jajamensan, nu blire kaffe å morroncigg sörrösatt ;D "
Halv 12 hämtar jag henne i Älvsjö, drar till affären å handlar lite frulle. Så gott att äta frukost när man minst är 2, annars skiter jag i och äter för det är så tråkigt att äta själv. Cassie äter ju inte fast föda än, men när hon väl gör det så blire kanske roligare =P om man ens får behålla sin egen frukost, vem vet =P hon börjar redan få långa fingrar!!

Har annars inte gjort så mycket, varit med Sandra som sagt hela dan. Tog en långpromenad med vagnen och hunden, vädret klarnade upp vid halv 1 .. hämtade paket som kommit på tobak =)

Drog ett par yatzy, slutade 4-3 till sandra jävla unge ; ) förvänta dig en revansch =P

Körde sen Sandra till Älvsjö igen vid 17 tiden, hon skulle möta sin kille vid gymmet. Andreas dök upp precis innan vi stack, så han tog Cassie sålänge. När jag sedan kom hem vare ett jävla liv =P Cassandra hade satt igång, snacka som aldrig förr haha! hon är så go! min älskade princess <3

för 2 timmar sen så tog jag, andreas å cassie en dusch .. fyfan, hon är så jävla rolig när man duschar/badar med henne. Hon ÄLSKAR verkligen vatten! ler ända upp till öronen och skrattar så hon kiknar =P hon blir helt seriöst skitlessen när man kliver ur duschen sveper handduken runt henne, HON VILL INTE UR DUSCHEN helt enkelt!
Hade hon fått bestämma kunde vi stått där fortfarande =P hur skare bli när hon för egen talan =)

ne, nu blire lägg dags .. mamma grupp imorn sen ska Cassie vägas å mätas, ska bli kul å se hur mkt hon har gått upp på 3v. lovar att hon alla ggr väger över 8kg !!

Ha d så bra =)

over and out, peace <3




Cassandra & Andreas, mitt liv, mina kärlekar <3

- helgen

Nu är man hemma igen, har dock varit det ett tag har inte riktigt haft tid att skriva ..
Åkte på lite semester, kom hem för 6 dagar sen .. Jag och Cassie tog en liten tripp och träffade mycket goda vänner till mig . Va meningen att vi först skulle vara borta över helgen, alltså fre-sön, men när ja hade kommit 2 mil så fick jag panik efter ett telesamtal och började stor lipa, jag var inte redo! All turbulens och skit som hänt på hemmaplan har tagit knäcken på mig. De senaste året har bara varit ren pest!! Efter att pappa dog 1/1-08 så har jag inte varit utanför sthlm, bara över 1 dag och de räknar ja inte som semester direkt!
Nu är jag iaf hemma igen, lite fit for fight känner ja mig, men inte helt. Skulle gärna velat vara borta 1 vecka till, men efter vissa OMSTÄNDIGHETER så tog jag beslutet att åka hem.

Veckan har varit sådär, än mycket som händer här hemma! Men de gäller att hålla huvudet högt och kämpa, har trots allt min ögonsten till dotter som lyser upp min dag! Jag vill vara en bra mamma och lägga all min energi på henne så hon har det bra och inte ser sin mamma klappa ihop totalt! Hon ska definitift få den uppväxt som jag inte fick!! Hon ska få den mamma som jag inte fick, precis ALLT som jag inte fick ska hon få! Vilket då är precis ALLT!!

Helgen startade iaf med en massa mys! Åkte till Andreas mamma i torsdags och grilla, mycket trevligt! Jag och Sussie tog oss ett par glas vin =) väldigt gott! sen igår(fredag) åkte vi till Andreas mormor å morfar å grilla! Jätte mysigt och trevligt de oxå! Satt och kolla på folket som spelade golf. Dom bor precis ovanför Troxhammars golfbana och de va någon invigning för nya hål så de va bra mycket folk som spela. Satt å fnissa lite till en snubbe som gick i SKRIKROSA golfbraller, riktigt skön =D efter middan så tog jag, Andreas, Sussie och Dallas(andreas lillebror) en kubb .. förlorade stenhårt jag o Sussie men roligt som fan!

Till kvällen drog vi oss hemåt, hade en del att fixa hemma i lgh .. Mamma kom upp vid halv 22 och ville pussa lite på sitt barnbarn så ja å andreas passade på att ta en dusch tillsammans .. Händer ju inte så ofta när man har barn, så de blir extra mysigt när de väl händer =)
Sen vart de mys i soffan efter vi nattat Cassandra, drog en poker på Facebook oxå sen vare läggdags!

Idag har de varit en storstädning/tvättdag. Hade feta högen med smutstvätt i sovrummet, så tog tillfället i akt å boka tvätttid. Hann inte med allt, hade bara tvätttid mellan 15-18 men de mesta hann vi få väck =)
Nu ska vi ta en promenad med vagnen å vovven ner till centrum och handla lite =) sen blir det matlagning å mys igen! =)

får se om ja hinner skriva någon rad imorn, ska iväg och träffa Cassandras gudmor o gudfar, Sandra o Mirre, dom är ute på Adelsö hos Sandras mamma å pappa. Sandra föräldrar har inte fått träffa Cassie än, så de e fan dags nu =P
Sen när ja ändå är där ute ska ja hälsa på Malin och Melinda, Malin väntar sitt andra barn och ska ha närsom =) Sen har hon Diva, min gamla hund som ja va tvungen att omplacera i november förra året. Saknar henne så fruktansvärt mycket, så mååååste pussa på henne lite!

yeye folket, allt för mig denna gång! på återseende =)

RSS 2.0