- identitet iskall

Sa för 1år sedan att jag skulle börja blogga igen, men det där med att blogga har inte varit något för mig!
Man kommer i perioder då man bara vill ventliera sig och få ur sig alla hjärnspöken som man har! tyvärr så har inte bloggen legat högst upp på listan, men bloggen ska inte heller bara vara ett ställe där man skriver allt det negativa som händer i sitt liv .. Folk lär vä tro att man är typ "omänsklig" då !?

Det händer ständigt negativa saker i folks liv, men för mig varje dag! Varje dag för mig är en kamp mot precis allt! Min dotter räddar mig varannan vecka att få tankar på annat och få ett gott skratt exakt helt tiden! Goa unge, är sååå stolt över min älskade Cassie <3
Men måndags morgon när jag lämnar henne på dagis och hon ska till sin pappa så är man på samma ruta igen!
Att försöka hitta ut från detta helvete känns omöjligt! Har försökt och krigat i flera år, men allt vänds bara emot mig. Man kommer till en punkt då man bara ger upp och låter allt passera .. Den punkten har jag nått nu, när allt bara känns skit och man orkar inte göra något! Jag har gjort allt och verkligen försökt men turen är inte på min sida! Allt jag kan glödjas åt är den underbara ungen jag har <3 och det räcker för mig! utan henne är jag noll och ingenting!

Har tappat mig själv, för länge sen .. vet inte vart jag ska börja leta för att hitta den gamla Rebecca ..

Vem är jag nu, känner mig så rädd! Identitet Iskall ..

Over and out!

RSS 2.0