- KOM NU!

Nu börjar ja tappa tålamodet! Vill att skrutten ska komma ut nu! Har idag gått 1dag över beräknat, de känns lite annorlunda i kroppen.. mår illa, har ingen aptit riktigt, har mängder med sammandragningar å så ilar de i ljumskarna å så känns de som om hon nyper å gräver i livmoderhalsen.. så vem vet, kanske på g?

Imorse vid 6 tiden vakna ja å hade ont, trodde det var dags.. men ICKE! Va bara förvärkar, å de kan man gå med i flera dagar innan det händer något. men ska ut å ta mig en långpromenad ikväll i rask takt å springa lite i trapporna =)

sitter å väntar på att älskling ska komma hem, vi ska till barnmorskan 17:30. Vanlig kontroll som alla andra ggr, lyssna på hjärtljuden, mäta magen å känna hur hon ligger =) inget märkvärdigt..

stackars älskling, han är så jävla nervös. stackarn kan inte sova om nätterna. så fort ja rör på mig eller låter så frågar han om allt är bra och ifall han kan göra något för mig, så sööt! mamma är bra nervös hon oxå, frågar minst 1gång i halvtimmen om allt är bra å telefonen går i ett då folk ringer å frågar om det är någon bebis på väg. själv strosar jag runt här heeel cool och bara väntar, längtar så in i helvete till förlossningen! så ingen nervositet här inte, GRYM JÄVLA LÄNGTAN BARA!!! KOM NUUUU SKRUTTEN! Vill pussa på diiiig!!!

jaja, ska göra mig iordning lite å sticka till barnmorskan =)

uppdaterar nästa gång ja får bebis, bara de inte tar allt för lång tid =P

Over and out, peace foooks <33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0